preskoči na sadržaj

Osnovna škola Budaševo - Topolovac - Gušće

 > Naslovnica
Vijesti

Naša zlatna Korina Klarić

Autor: Maja Bezuk, 21. 10. 2020.

17. i 18.10.2020. u gradu Rijeci održano je Prvenstvo Hrvatske za mlađe uzraste u karateu. Unatoč trenutnoj situaciji uzrokovanoj virusom Covid 19, Atletsku dvoranu Kantrida je u skladu s epidemiološkim mjerama posjetilo čak 488 natjecatelja iz cijele Hrvatske.

Na natjecanju je sudjelovala i učenica 7. razreda naše Područne škole Topolovac, Korina Klarić, članica Karate kluba „Tigar“  iz  Siska.  Korina je u kategoriji 2007. godište -44 kg osvojila zlatnu medalju i tako postala prvakinja Hrvatske.

Karate trenira od svoje 6. godine i ovo joj je drugo državno prvenstvo na kojem je sudjelovala. Iako trenira 6 puta tjedno, uspješno usklađuje svoje školske obveze s treninzima. Odlična je učenica, vrlo darovita, a prije svega skromna, dobra i pristojna. Članica je Medijske skupine od petog razreda, snima filmove, montira, piše novinske članke, sudjeluje na Lidranu, a odlična je i matematičarka.

I ostali članovi kluba ostvarili su iznimne rezultate na ovome natjecanju te time još jednom dokazali da klub pripada samom vrhu hrvatskog karatea. Sport zahtjeva veliko odricanje, ali je iznimno važan za psihofizički razvoj svakog djeteta. Stoga, Korini i njenim kolegama iz kluba želimo još puno godina vježbanja i  ovako velikih, vrhunskih uspjeha u sportu.

                                                               


Izvor: Medijska skupina PŠ Topolovac


Web novine PŠ Topolovac

Sandučić povjerenja

E-mail adresa:

sanducic.povjerenja.btg@gmail.com

QR code

QRCode

Zabavni kutak

GLOGSTER EDU

Vijesti iz školstva
IGRAVIRTUALNA IZLOŽBA


 

E-BONTON

FACEBOOK BROŠURA

Abeceda EU
Edukativna anketa

Provjeri svoje znanje o europskim zemljama i Europskoj uniji.

Priloženi dokumenti:
anketa.htm
glavni.gradovi.htm
hrana.htm

Kutak za učenike

Kutak za roditelje

E-riječnik
CMS za škole logo
Osnovna škola Budaševo - Topolovac - Gušće / Trg Marijana Šokčevića 1, HR-44202 Budaševo / www.os-budasevo.skole.hr / ured@os-budasevo.skole.hr
preskoči na navigaciju